Monday, March 31, 2014

Maka dengan ini berakhirnya.......



Salam olls!

Harini last day Mac kan?
So macam mana?

Masih lesu?
Masih kulit kering?
Masih jerawat merata?

Ni mesti sebab korang tak grab tong ajaib korang kan?
Harini last day Mac so bermakna harini last day PROMOSI ESP SHAKLEE.
Kalau korang tak borong banyak-banyak bulan ni korang memang rugiiii...rugiii...rugii...

Kawan-kawan ai dah beli ber-tong tong sebab nak jimat punya pasal.
Siapa je yang tak suka beli barang dapat free gift kan? Dapat free pulak satu, dapat free membership pulak tu. Perghhhh siapa je yang tak suka kan? Habaq mai sat, ada ka yang tak suka? Huhu




tediaaaaaaaaaaaaa buy 6 free 1 ! 
Free gift !
 Free postage !
 Free member ship !
 Free Free Freeeeeee!


Tunggu padiaaaaa lagi kak abang sekaliaaannnn??? 
Cek pun memang duk amal minum ni dengan vitamin E and Vitamin C :) 
mai nak share sikit heheheheheh



Bangun pagiiiii. cuci muka gosok gigi minum ESPiiiiiiiiiii LALALALALA ~


2-3 Bulan nanti pufffffff --- FLAWLESS! Aminnnnn!


Hehehehehe. Mai pakat order mai sementara masih PROMOSI. Sebelum esok yer adik kakak sekalian! PM 0195275145 now! 

More info at Kiwie's Health Care Pakat like lah nanti senang hangpa nak tengok kak long update ke apa ke noh? Like senang ja tengok kt sebelah kanan blog ni. --------> ada kt area situ ja. hehehe. nak link testimoni hangpa boleh klik TESTIMONI tadaaaaaaaaaaa! Kat page fb tu pun ada testimoni customer kak. Sila view noh.

Okay. mai order. Kak duk tunggu ja. and kak akan respon secepatnya. lailailai

with love,
Kak Kiwie 



Maka dengan ini, akan berkahirnya PROMO ESP pada malam ini tepat jam 12.00. Cepat order! hehehe kbye!



2 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

freeeeee hehehe

najla mohayidin said...

Faezah : Yeaaayyyy! :)