Thursday, September 11, 2014

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !


BEN ASHAARI


Assalamualaikum w.b.t

Ni first time join segmen Ben Ashaari. Sebab taktahu. Rasa macam "eh blogger bebiasa cam aku ni boleh ke join?" Ha gituh! =p

Nak share sikit lah pasal diri sendiri. Mula blogging ni lama dah. Cuma aktif tak aktif je. Dari umur belasan tahun lagi dah start. Tp time tu memang merepek-repek gila lah entry nya. Bape kali renovate dah blog saya ni. Banyak kali dah. Sekarang ni dah puluhan. ( 21 tahun baru =p ) Bila dah puluhan ni macam up sikit lah keaktifan dan kematangan dalam berblogging ni. Ewah. By the way, tinggal kat Kajang, so blogger Selangor? Meh wave hand sikit *hai hai hai* 

Kelebihan blog saya? saya rasa sebab blog saya cute yet simple. Haha so pembaca patut baca sebab tak delah serabut sangat (kot) and dalam blog ni dia ade campur campur. Pasal kesihatan ade, pasal life sendiri pun ade. Pasal ayat2 puitis pon ade. Maklumlah dalam hati ade sikit feeling pemuisi hahaha acah FynnJamal gitchew =p So dlm ni carca marba. Semua boleh. Sesape yang pentingkan kesihatan and supplement, ha boleh jugak bukak blog saya ni. Maklumlah, SHAKLEE DISTRIBUTOR kan. Lulz

Impian bila jadi blogger? Okay banyak kot. Sebab saya ni memang suka tengok life-life bloggers yang hebat-hebat kt luar sana. Macam Fatin Suhana ke, Yuyu Zulaikha ke, CikEpal ke. Ha saya suka tengok life depa. Yang depa duk share tu. Tengok macam best je gi event sana-sini. Dapat sponsor itu ini. Wedding diorang pun perghhhhhhh mewah kooottt! ( hahahaha nampak tak betapa overnya impian den =p ) Yelah tengok life diorang jadi blogger ni best. So itu lah impian saya bila jadi blogger ni. Tengok rakan lain masuk paper lah, majalah lah. so teringin jugak kan. Tapi yelah utk dpt semua tu ade pulak usaha dan syarat dia yang mesti saya capai kan. I know that. Huhu. Ke ade orang yang nak tolong saya capai impian blogger saya ni? Ade eh ade eh? Ehehehe. *wink wink sikit* 

Okay setakat ni je entry saya utk kali ni. Saya dah join segmen. Anda bila lagi? hehehe. Chiaww!



23 comments:

HASRUL HASSAN said...

Semoga impian terlaksana. :)

Azura Aziz said...

salam perkenalan dr segmen yg sama ;)

http://myalycia.blogspot.com

Yan Ty said...

Salam Kenal!

Selamat Berblogging !!

ros_reeza said...

Singgah dari segmen yang sama.
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Azura Aziz said...

tq komen dan singgah di blog.. done follow u dear ;)

Akif Imtiyaz said...

Semoga impian terlaksana hendaknya ..All the best ya ... Singgah dan Follow sini ..

Anizz Annisa said...

happy blogging :)

http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Nur Farahuda said...

Assalamualaikum, huda blogwalking dekat blog ni kejap ye.
By the way terima kasih sebab share link blog awak dengan huda dalam status yang huda post dekat kelab blogger ben ashaari.
Jom singgah ke blog mereka yang lain juga =D
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/08/blog-walking-di-blog-mereka.html

calrase patrick said...

semoga impian awak terlaksana . selamat bersegmen :)
http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

calrase patrick said...

semoga impian awak terlaksana . selamat bersegmen :)
http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

mselim3

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam,
salam perkenalan dari saya blogger baru..
epy bersegmen jugak yer..
harap dapat berkenalan dan menyokong saya yer...
jemput singgah yer :
http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Shafila Ismail said...

salam perkenalan. sy dtg jalan2 kat sini pula

Yatie Fizzy said...

semoga impian tercapai ya ..

Anyway salam kenal.. akak pun join segmen abam sado tu hihi....

http://darihati-yatiefizzy.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Ade Arif said...

Salam ukhwah fillah
Ade singgah...

http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Sha Nikitasakura said...

Salam perkenalan..
Smg tercapai apa yg dhajati.
Gud luck.
Done follow..
Jemput ke sini:
tellingstory1.blogspot.com

yaya_flanella said...

Hai yaya datang singgah! Selamat berkenalan :)

yayaflanella.blogspot.com

yaya_flanella said...

Semoga tercapai impian ye. hee

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

deno said...

bw dari segmen ben^^

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Nurul Afifah said...

dream big mmg sgt penting. semoga semua dapat dicapai. especially a the wedding thingy~