Friday, January 4, 2013

blog paling cantik?

Heyyy. Assalamualaikum readers :)

harini saya secara ikhlas dan tanpa dipaksa nya, nak masuk contest ni. ekeke. entah secara tetiba rasa nak join. Alhamdulillah harini masih seperti biasa, boleh bernafas. *syukur

So harini contest nya bertajuk BLOG PALING CANTIK. Well mesti ramai pelik kenapa saya masuk sedangkan blog macam hapee jeh kan? hehe. takpe awak awak sekalian. saya sedar semua tu. apa salah nya mencuba kan? rezeki kita hanya Allah yang tahu. tak baik tau menilai yang buruk2 tentang orang. Allah marah tau. so sila betul kan pandangan anda semua terhadap saya. saya sekadar mencuba, Allah tentukan saya berjaya atau tak. :) *blog saya kemas hapeee walaupun simple. kan kan? eheks!

okey contest ni senang jeee kalau nak masuk. nak join? sila klik banner di bawah. boleh tahu details dan syarat2 lepas klik banner ni. semoga berjaya! :)



okeyy. hadiah nya menarik superb and korang semua patut join. boleh sama sama erat kan silaturrahim walaupun tak pernah jumpa kan :)

okeyy, semoga kita semua diredhai Allah. Semoga ada rezeki saya kali ini. Amin :)

Semoga Allah mengampunkan dosa kita semua.
Ukhuwah fillah abadan abada. Lillahi'taala.
Deep from my heart,
kucing BIRU PRECIOUS :) *jumpa lagi !

4 comments:

SD said...

Asslamualaikum.. Singgah sini.. dari segmen yang same jugak.. jemput singgah blog sy :D

http://superdreamland.blogspot.com/2013/01/contest-blog-paling-cantik-2013.html

najla mohayidin said...

waalaikumsalam :) okey. terima kasih kerana menyinggah. akan singgah juga sekejap lagi. heheh :)

Laish Closet said...

Hi dear.. salam perkenalan..
Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)

Laish Closet said...

Hi dear.. salam perkenalan..
Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)