Friday, September 12, 2014

Shaklee COD Kajang-Bangi !


Hello. Assalamualaikum.

Ramai sebenarnya yang beli shaklee tapi tak suka bila sampai bab2 posting ni kan? Saya tauuu sebab ramai tanya saya;

"boleh cod tak kak?"
"cod ke sini boleh?"
"kak hantarkan charge berapa eh kak?"

Okeh sila tengok tajuk ye. Buntangkan mata besor-besor. Saya ada buat khidmat COD (Cash On Delivery) di kawasan Kajang hingga Bangi. Kalau ada permintaan kadang-kadang ke Seremban pun ada. Kalau nak ikutkan kawasan tempat tinggal  yang sebenar saya boleh COD kawasan Mantin-Semenyih. Okay so boleh refer table ni ye;

Mantin - Semenyih | Hujung Minggu
Kajang- Bangi | Hari bekerja
Seremban | Bila ada permintaan dan permintaan tu kebetulan sama 
dgn perjalanan saya, maka BOLEH.

[[SEKARANG SUDAH SAMBUNG BELAJAR DI UTM SKUDAI :)]]
MASIH BOLEH COD SEBAB ADA AHLI KELUARGA DI KAWASAN TERSEBUT. 

Ok? Clear?

Boleh refer table and kalau ada rasa nk saya COD barang, silalah order awal dari hari yg nak COD tu. Sebab kemungkinan stok di tangan habis. Bg mengelakkan sebarang masalah, order je awal-awal tak kena extra charge poooouuunnn. *flips shawl*

Charge untuk COD?
-Bergantung kepada jarak. (Berapa jauh tempat saya nak kena hantar.)
-Dan bergantung kepada budi bicara saya jugak (amboi).

Tengok lah macam mana. Jangan risau sebelum COD memang saya akan buat sedikit diskas dengan korang. Untuk confirmation. Mana lah tau time diskas tu mood okay ke kan so tak amik charge ehehehe =p
Doa lah bebanyak. Ahaks! Tp untuk pengetahuan korang, selalunya saya tak amik charge COD pun. Apa adanya yang customer hulur sebagai sedekah, saya terima je apa adanya. Selalunya la. Selalunya. Sekarang? Tak tahu hihi =p
Diskas ye dulu, boleh kenal-kenal then baru decide berapa charge COD *wink ciked*

Sedikit info tentang saya mungkin untuk memudahkan korang nak order ke ape ke kan;

Panggil - Najla.
Whatsapp - +60195275145 
Tempat tinggal - Beranang
Tempat bekerja - Bangi, Seksyen 9. (berdekatan Wong Solo) [[DAH SAMBUNG BELAJAR]]

Boleh bincang dengan saya kalau ade ape-ape yang nak di nego atau di diskas. Ayaite? 

Next tentang register jadi ahli.

Apa faedah jadi ahli Shaklee?
√ Boleh beli dgn harga lebih murah.
√ Hasil belian akan ada point yg boleh dapat cash bonus tiap bulan.
√ Akan ada banyak faedah lain contoh mcm trip yg disupport 100% oleh shaklee! Wow!
√ Ada banyak mentor yang akan membantu anda sehingga berjaya.

Susah ke nk join?
√ Hanya perlu RM75 utk pendaftaran seumur hidup. (Utk kit distributor)
√ Tak perlu pegang stok.
√ Tak perlu pergi pejabat pos.
√ Urusan online yg sangat mudah! Nak check stok pon online je. Klik2 terus tau je!

Awas;
× Tiada istilah duit haram - duit goyang kaki - etc etc.
× Kita jual produk, kita dpt upah (gaji). Tak jual? Tak dpt apa - apa.
× Ada downline bawah kita? Kita ajar dan guide dia, dia dpt jual, kita dapat gaji kerana mengajar dia. Dan dia akan dpt gaji dia sendiri. Kita tak makan duit dia sikit pon.
× Kita tak guide? Tak ajar? Dapat habuk saja ye. :p




So tiada istilah duit goyang kaki. Shaklee business yang suruh kita usaha, bukan goyang kaki. Bila usaha baru duit berkaaaatttt ;)

Nak join saya? Dpt duit poket bulan2 utk kurangkan beban parents?

Ask me how! 019-5275145 now!

Till then.

Wasalam.

xoxo--



5 comments:

Nor Azua said...

salam kenal, saya singgah sini dan follow #311.
jemput ke blog saya ya.

www.norazua10.blogspot.com

eikorina-NaWaL sYaFiQ said...

done follow you...do follow me back ya?? :-)
http://eikorina.blogspot.com/

eikorina-NaWaL sYaFiQ said...

done follow you...do follow me back ya?? :-)
http://eikorina.blogspot.com/

Hani Suryani said...

Salam perkenalan dear..

Done follow..sudi-sudi lah singgah blog Hani ;-)

www.hazamiesouq.blogspot.com

Yatie Fizzy said...

Assalam...

Baguslah muda2 lagi dah ada bisnes sendiri... semoga bisnes awak maju dan berkembang ya ...

btw sorry saya nak bagitahu neh.. saya ada listkan awak dlm segmen liebster award http://darihati-yatiefizzy.blogspot.com/2014/09/liebster-award-game-berantai-jawab.html
jika sudi silakan ya. tujuan sebagai tanda terima kasih sebab penah singgah and komen diblog saya ^_^