Wednesday, January 23, 2013

Happy Blogging Giveaway !!!


ASSALAMUALAIKUM.


Harini saya demam. tapi dengan penuh semangat nya, saya join jugak GA ni walaupun tak larat. ceh. ehems. sebenarnya saya student praktikal. semalam dah pergi meeting kat Masjid Jamek Kuala Lumpur. So, harini macam free sikit lah. So, daripada takde buat apape, baik join GA ni. Untung-untung dapat jubah, takpun tudung cantik, takpun cash rm50. Huyyoooooooooooooooo ! Haaa. Amacam ? Menarik kan hadiah nya ? YES ! Sangat menarik. So ape tunggu lagi ? Jom lah kita same same memeriahkan GA ini. Ekekeke :3
Sila klik banner di atas untuk join ya? 

***

Okay. Syarat-syarat dia adalah seperti berikuts :-
  • mesti warganegara Mesia. eh Malaysia ! hihi
  • ada blog.
  • jujur dan amanah.
macam biasa lah kena follow blog owner GA serta segala sepupu sepapat yang berkaitan. eh maksud saya follow dan like segala page sponsor lahh ye ? :)

more details ? sila tekan PROOT! *sila tekan*

haa ! for u'olls punya information, GA ni akan ter-batal sekiranya penyertaan kurang dari 50 orang. So, lets join ! The more marier. *eh betul ke? ah lantak. haha* Yeay ! 

deadline 29 March 2013. Sempat lagi join. Jom Jom Jom !

IKLAN

Ya Allah, menangkan lah aku jugak. Sebab birthday aku bulan 3. So aku nak hadiah jugak. sobs. Amin.

*doakan saya !

haaa. aku paling semangat bab bab hadiah ni. serious hadiah dia best. ada topup, ada cash, ada jubah, ada tudung, ada macam macam. haaa. aku tak tipu doh weh. ini sariussss donggg ! tak caye ? haaa tengok kat KRIK ni ! *sila tekan*

***

okay. Cukuplah setakat ini. harap harap aku dapat something. syarat semua dah okey. semua dah ikut. dah follow, dah like, dah itu dah ini. semualah ! kalau organizer tak percaya, boleh cek ya ? Ihiks :)

Semoga tuan blog ini menang, AMIN AMIN AMIN *thanks ye doakan saya. hihi*

ikhlas dari,
aku.






12 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best dear...dan get well soon! ^_^

najla mohayidin said...

thank you ! doakan cepat sembuh :( amin. thanks :)

adiibmn said...

samelah ..tgh demam ni ..huhu .semoga cepat sembuh ...n menang :)

Sally Yatiey said...

Goodluck ;D

najla mohayidin said...

yeke? kesian kita kan demam. huhu. awak pun sama. semoga cepat sembuh. terima kasih doakan saya. amin :)

najla mohayidin said...

terima kasih sally yatiey. ;D

Shaza Amani Hidayah said...

Amin.....may u'll be one of the winner....:)

najla mohayidin said...

aminnnnnnnnnn. thanks ! :D

Dianaa said...

good luck ^^

najla mohayidin said...

thank you awak :)

Ayu Lah said...

done follow.. jemput singgah yer..

http://ayulahnie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

najla mohayidin said...

thanks sudi follow. akan follow back yaaa :)