Wednesday, January 9, 2013

Simple Birthday GA by Kay SBK



Hai hai hai. Ops lupa.  Assalamualaikum blogger. Jawab jangan tak jawab k. And hye for non-muslim :)
Nampak tak banner comel di atas tu? nampak tak nampak tak nampak takkkk? 
For sure lahhh nampak kannn. You'all kan cecomel belaka. Hiks.
Ni nak cerita pasal :-

'Simple Birthday Giveaway by Kay SBK'

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Menarik tuh. Come come come join the GA kakak abang saudara saudari cikebom cikebom bom bom sekalian. k merepek -_-

Apa Apa Apa ?? Nak join ? Haaaaaaaaaaaa meh klik sini. Ce intai intai sikit. Mana tahu ada luck kan? Hiks. sambil sambil tuh boleh erat kan ukhuwah babe. betol tak? In sya Allah. 

Okay. tuan yang buat GA ini sangat baik hati sebab dia tak paksa orang pun untuk follow and like fan page dia. bagus bagus bagus. sebab :-

Islam memang bukan satu Agama yang memaksa. Yang penting ikhlas. 

Ye dakk? Kalau like ke, follow ke, tapi terpaksa, hm hm tak best ah cenggitu. kan kan ?

tapi ape pun awak yang buat contest ni, saya dah follow and like fan-page awak seikhlas hati. bukan niat membodek mengampu atau segala jadah mak nenek yang berkaitan, tapi sebab saya nak tambah kawan. lagi pun saya baru disini. mohon jangan salah faham ye. ingat pesan Allah :-

kita kena sentiasa bersangka baik sesama manusia. sesungguhnya ragu ragu itu adalah sebahagian daripada dosa. dan hasil dari perbuatan syaitannnn. Nauzubillah.

okay. cepat cepat join contest ni. semoga kita sama sama ada rezeki okay? In sya Allah. Amin.

Salam ukhuwah dari saya,
yang mencuba nasib :)

2 comments:

SiBudakKurus said...

huhu terharu..and thanks sudi join ga saya tak seberapa ni :-) gudluck ye

najla mohayidin said...

welcome welcome. kalau ade rezeki insyaAllah. terima kasih awak :)